Partnereink

EFTA

Az EFTA (European Family Therapy Association, Európai Családterápiás Egyesület) az európai családterapeuták szakmai szervezete. Az AGAPE Életvédő Alapítvány 2002 óta teljes jogú tagja az EFTA Kiképző Intézetek Kamarájának (EFTA-TIC, Training Institutes Chamber). Szakembereink rendszeresen résztvesznek az EFTA kiképző intézetek találkozóin. EFTA-TIC tagságunk lehetővé teszi, hogy családterápiás tanfolyamaink végzettjei megszerezzék az Európai Pszichoterapeuta képesítést (European Certificate of Psychotherapy).

EFTA kiképző intézetként az AGAPE résztvesz az Európai Családterápiás Útlevél programban (European Family Therapy Passport Programme), mely lehetővé teszi a különböző országokban dolgozó családterapeuták számára egymás intézeteinek meglátogatását.

 

NEST

A NEST Group Counselling International 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy „terápiával, tanácsadással és más eszközökkel támogassa és előmozdítsa a bántalmazás, elhanyagolás és terhességvesztés következtében szenvedők gyógyítását, figyelmet fordítva a megelőzésre is.” A NEST a különböző európai országokban (Csehország, Írország, Lettország, Lengyelország, Románia, Svájc és Ukrajna) tevékenykedő szakembereket és intézményeket egyesítő nemzetközi szakmai szervezet.

Az AGAPE Életvédő Alapítvány a NEST Romániai képviselete.

A különböző európai országokban dolgozó NEST terapeuták legfontosabb szakmai fóruma az évente megrendezett Nemzetközi NEST Konferencia. Az AGAPE Életvédő Alapítvány volt a negyedik nemzetközi találkozó házigazdája, amely Nagysebesen (Valea Drăganului, Kolozs megye) zajlott 2006 augusztus 31 és szeptember 3 között.

>> Rólunk

>> A pszichoterápiáról

>> Ön kérdez, mi válaszolunk

>> Gyakori kérdések

>> Érdekes cikkek gyűjteménye

© Agape Életvédő Alapítvány