Parteneri

EFTA

EFTA (European Family Therapy Association) este asociaţia profesională de acreditare pentru terapia familială la nivel european. Din 2002 Fundaţia AGAPE pentru Ocrotirea Vieţii este membru EFTA-TIC (Training Institutes Chamber) iar formatorii noştri participă în mod regulat la întâlnirile formatorilor EFTA. Absolvenţii cursurilor noastre de formare în terapie familială sistemică pot obţine Certificatul European de Psihoterapie (European Certificate of Psychotherapy).

Fundaţia AGAPE pentru Ocrotirea Vieţii participă la programul European Family Therapy Passport (Paşaportul European de Terapie Familială). Acest program facilitează schimbul de experienţă între centrele de terapie familială şi de formare în Europa.

 

NEST

NEST Group Counselling International a fost înfiinţat în 2003 cu scopul “de a promova tratamentul prin consiliere sau prin alte mijloace al persoanelor care suferă în urma abuzului, neglijării sau pierderilor de sarcină, urmărind şi prevenirea acestor fenomene”. NEST este o organizaţie profesională care întruneşte organizaţii naţionale şi terapeuţi din diferite ţări europene: Cehia, Elveţia, Irlanda, Letonia, Polonia, România şi Ucraina.

Fundaţia AGAPE pentru Ocrotirea Vieţii este reprezentanţa NEST în România.

Conferinţele Anuale Internaţionale NEST sunt principalul for profesional pentru schimb de experienţă şi colaborare între terapeuţii NEST care lucrează în diferite centre de terapie şi formare din Europa. Fundaţia AGAPE pentru Ocrotirea Vieţii a fost gazda celei de a patra Conferinţe Internaţionale NEST desfăşurată la Valea Drăganului în perioada 31 august - 3 septembrie 2006.

>> Despre noi

>> Despre psihoterapie

>> Întrebări si răspunsuri

>> Întrebări frecvente

>> Articole

© Fundaţia Agape pentru Ocrotirea Vieţii